Nesine 3. Lig Yükselme Play-Off 1. Tur karşılaşmasında Zonguldakspor FK, uzatma dakikalarında mücadele ettiği Kahramanmaraş İstiklalspor’a 2-0’lık skorla kaybetti.
Karşılaşmanın hakem kadrosu ise Yücel Büyük, Burak Sami Şad ve Merdani Mert Çölgeçen’den oluştu. Zonguldakspor FK, Erkan Anapa ve kalede, savunmada Gökhan Meral ile Turgut Arda Görmüş (109. dakikada Arda Akgül), Enes Tayfun, Umut Kerem Ayar, Güney Gençel yer alırken, orta sahada Yusuf Emre Alyaprak, Fatih Yiğit Şanlıtürk (63’te Mehmet Alaeddinoğlu), Mümin Uyar (63’te Sefa Durmuş) ve Onur Arı (82’de Cemal Azad Demir) ile birlikte forvette Embiya Ayyıldız ile sahada yer aldı.
Kahramanmaraş İstiklalspor ise Kıvanç Küçkkarış’ın kalede bulunduğu kadrosunda, Kamil İçer, Emre Çölgeçen, İbrahim Has, Muhammed Akarslan (72. dakikada Ali Han Tuncer), Selim Ilgaz (72’de Yekta Sönmez), Sadık Baş, Tolunay Yurtseven (102’de Kerem Kaya), Aykut Çift (120’de Doğukan Nelik) ve Muhammet İmre (79’da Arda Yumurtacı) ile Hakan Yeşil’i sahaya sürdü.
Karşılaşmada goller, Aykut Çift’in 98. dakikada ve Yekta Sönmez’in 120. dakikada attığı gollerle Kahramanmaraş İstiklalspor lehine geldi. Sarı kartlar ise Turgut Arda Görmüş (Zonguldakspor FK) ile Kahramanmaraş İstiklalspor’dan Kerem Kaya, Muhammet İmre, Hakan Yeşil ve Kıvanç Küçükkarış’a verildi.