İstanbul’da Uyuşturucu Operasyonu: 577 Bin 500 Hap Ele Geçirildi
İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon sonucunda 577 bin 500 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Uyuşturucu hapların ticaretiyle bağlantılı olduğu belirlenen bir kişi gözaltına alındı.
Narkotik Şube Ekipleri İş Başında
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün koordinasyonuyla narkotik madde ticareti üzerine yürütülen bir çalışmayı sonuçlandırdı.
Dağıtım Merkezi Olarak Kullanılan Depo
Bu kapsamda, Zeytinburnu’nda bir adrese düzenlenen operasyonda bir şüpheli yakalandı ve gözaltına alındı. Yapılan baskında, 577 bin 500 sentetik ecza hapının yanı sıra 6 bin adet boş ilaç kutusu ele geçirildi.
Ele geçirilen depot, uyuşturucu kaçakçılarının, piyasaya sürülmek üzere hazırladıkları bu büyük miktardaki hapları gizledikleri bir ‘dağıtım merkezi’ olarak kullanıldığı belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli hakkında başlatılan soruşturma süreci devam ediyor.
Bu operasyon, İstanbul’daki uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü bir kez daha gözler önüne seriyor.
HER İKİ HIRSIZLIKTA ŞÜPHELİNİN APARTMANA GİRİŞİ GÜVENLİK KAMERALARINA YANSID
İŞLEMLERİNİN ARDINDAN ADLİYEYE SEVK EDİLEN ŞÜPHELİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ




