Havaya Ateş Açan Şüpheliler Zeytinburnu’nda Polis Tarafından Yakalandı
İstanbul’un Zeytinburnu ilçesi, havaya ateş açan iki şüphelinin polisle girdiği kovalamaca ile diyarlık bir anekdot daha yaşadı. Olay, bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken, şüphelilerin yakalanması da oldukça dikkat çekti.
Olayın Ayrıntıları
Olay, Gökalp Mahallesi’nde saat 22.00 civarında meydana geldi. İki şüpheliden biri, elindeki kurusıkı tabancayla havaya ateş etti. Bu silah sesleri duyulduğunda, bölgede devriye gezen polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine intikal etti. Polis ekiplerinin gelişini fark eden şüpheliler, hızla olay yerinden kaçmaya başladı.
Kısa sürede gerçekleşen kovalamaca sonucunda, polis şüphelileri yakalamayı başardı ve olayla ilgili olarak gözaltı işlemi gerçekleştirdi. Yakalanan şahısların karakoldaki sorgu işlemleri devam ediyor.
Kovalamacanın güvenlik kameralarına yansıdığı bu olay, sokak güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.