Zeytinburnu’nda Boş Binanın Çatısından Düşen Beton Parçaları Üç Aracı Hurdaya Çevirdi

2 Min Read

İstanbul Zeytinburnu’nda Düşen Beton Parçaları Olayı

İstanbul’un Zeytinburnu ilçesinde, kentsel dönüşüm sürecindeki bir binadan düşen beton parçaları, park edilmiş üç aracın üzerine düştü. Neyse ki, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma meydana gelmedi.

Olay, akşam saat 23.00 sıralarında Zeytinburnu Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan 57. Sokak’ta gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, dönüşüm aşamasındaki dört katlı yüksek binanın çatısından bilinmeyen bir nedenle beton blokları düştü. Düşen parçalar, o sırada sokakta park eden üç farklı otomobilin üzerine isabet etti. Olayın duyulmasının ardından, bölgeye hızla polis, itfaiye, UMKE ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, güvenlik önlemi olarak sokağı hem araç hem de yaya trafiğine kapattı; itfaiye ekipleri ise olay yerinde çalışmalarına başladı.

Bölge Güvenliği Sağlandı

Beton parçalarının düşmesi sonucu üç otomobil kullanılamaz hale gelirken, ne yazık ki herhangi bir yaralanma ya da ölüm olmaması sevindirici bir gelişme oldu. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri, olay alanına bariyer koyarak ek güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri, bölgedeki temizlik çalışmaları yaparak çözüme yönelik hızlı bir şekilde hareket etti. Park halindeki araçlar, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı.

Olayla ilgili bir görgü tanığı ise yaşadığı korku dolu anları şu şekilde paylaştı: “Ben burada bulunuyordum. Motosikletimi bağlamakla meşguldüm ve aniden arkadan bir ses duydum. Burada söküm çalışmaları yapılıyordu fakat hiçbir önlem alınmamıştı. Allah’tan burada o an başka kimse yoktu. Üç araba hurdaya döndü. İtfaiye ve polis ekipleri çok geçmeden olay yerine geldi ve durumu kontrol altına aldı.”

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version