Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Zeytinburnu’nda Alacak Tartışmasında İki Kişi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

    Zeytinburnu’nda alacaklarını tahsil için giden Fatih Avcı ve Ümit Özer, H.D. adlı işyeri sahibi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Özer’in kardeşi, olayın önceden yaşanan tartışmalar sonucu gerçekleştiğini ifade etti. Cenazeler, otopsinin ardından ailelerine teslim edildi.

    Zeytinburnu’nda alacaklarını tahsil için giden Fatih Avcı ve Ümit Özer,

    Silahlı Saldırı Sonucu İki Genç Hayatını Kaybetti

    Zeytinburnu’nda meydana gelen üzücü bir olayda, alacaklarını tahsil etmek amacıyla iş yerine giden iki arkadaş, silahlı saldırıya uğrayarak yaşamını yitirdi. Olayın kurbanları Fatih Avcı ve Ümit Özer’in cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi.

    Olayın Detayları ve Tanık İfadeleri

    Dün akşam Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi’nde gerçekleşen silahlı saldırıda, Fatih Avcı ve Ümit Özer, aralarında alacak meselesi bulunan H.D. isimli şahsın iş yerine gittiler. İçerde yaşanan gerginlik sırasında H.D., silahını çekerek iki arkadaşa ateş açtı. Olay sonucunda ağır yaralanan gençler, hastaneye kaldırılmadan önce hayatlarını kaybetti. Cenazeleri, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü ve daha sonra ailelerine teslim edildi.

    Olay hakkında açıklama yapan Ümit Özer’in kardeşi Coşkun Özer, “Alacak verecek sorunları olduğunu duyduk. İş yeri sahibi, ‘Gel paranız hazır’ diyerek içeri davet etti. Daha önce yaşanan bir tartışmanın ardından bu yaşananlar bizleri derinden sarstı. Akşam evde abim vuruldu haberi aldım. Durum karşısında büyük bir şok içindeyiz.” ifadelerini kullandı.

    Zeytinburnu’ndaki bu elim olay, toplumda infial yaratırken, yetkililerin olayla ilgili soruşturma başlattığı bildirildi. Saldırının arkaplanında yatan nedenlerin ne olduğu ise henüz netlik kazanmadı.