Zehirlenme sonucu hayatını kaybeden anne ve iki çocuğun cenazeleri Afyonkarahisar’a ulaştı

1 Min Read

İstanbul’daki Trajedi: Aile Zehirlenerek Hayatını Kaybetti

İstanbul’un Beşiktaş bölgesinde geçirdikleri bir yemeğin ardından yaşamlarını yitiren anne ve iki çocuğun cenazeleri, defnedilecekleri Afyonkarahisar’a ulaştı.

Olay, 12 Kasım gecesi Fatih ilçesindeki bir otelde gerçekleşti. Almanya’dan tatil için İstanbul’a gelen Servet ve Çiğdem Böcek çifti ile çocukları 6 yaşındaki Kadir ve 3 yaşındaki Masal, yedikleri yemekten sonra aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldılar. Maalesef, bu üzücü olay sonucunda anne Çiğdem Böcek ve iki çocuğu hayatlarını kaybetti. Baba Servet Böcek ise durumu ağır olduğu için entübe edildi.

Cenazeler Bolvadin’e Ulaştı

Hayatını kaybeden ailenin cenazeleri, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesine getirildi. Bolvadin Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazeler, cenaze töreninin yapılacağı Müslümana Camisi’ne taşındı. Törenin öğle namazının ardından gerçekleştirileceği ve defin işleminin Ortakarabağ köyündeki asri mezarlıkta yapılacağı bildirildi.

Bu trajik olay, yerel halkta büyük üzüntü yarattı ve aileye başsağlığı dilekleri iletildi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version