Yunusemre’de Ormanlık Alanda Çıkan Yangına Müdahale Devam Ediyor

Manisa’nın Yunusemre ilçesindeki Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde ormanlık alanda başlayan yangın için acil müdahale ekipleri sevk edildi. Manisa Valisi Vahdettin Özkan, söndürme çalışmalarını yerinde izliyor.

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Yukarı Kayapınar Mahallesi'nde ormanlık alanda başlayan yangın

Yunusemre İlçesinde Orman Yangını

Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın Söndürme Çalışmaları Başladı

Edinilen bilgiye göre, bugün saat 16.20 sıralarında mahalle yakınlarındaki ormanlık alandan dumanların yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda yangın söndürme ekibi sevk edildi. Yangına Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler, itfaiye ekipleri, iş makineleri ile birlikte havadan helikopter ile müdahalede bulunuluyor.

Manisa Valisi Yangın Bölgesinde

Yangının kontrol altına alınması için çalışmalar sürerken, Manisa Valisi Vahdettin Özkan da bölgeye giderek, ekiplerin söndürme çalışmalarını yerinde takip ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı