Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yunusemre Belediyesi’nden “Bir Kitap Bir Oyuncak” Projesine Yoğun İlgi sürüyor

    Yunusemre Belediyesi, 6-14 yaş arası çocuklar için başlattığı “Bir Kitap Bir Oyuncak, Geleceğe Dokunacak” kampanyasıyla bağış toplamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Semih Balaban, vatandaşların destek vermesinin önemine vurgu yaptı. Bağışlar Halka İlişkiler Müdürlüğü’ne yapılabilir.

    Yunusemre Belediyesi, 6-14 yaş arası çocuklar için başlattığı "Bir Kitap

    Yunusemre Belediyesi, 6-14 yaş arası çocuklar için yürüttüğü “Bir Kitap Bir Oyuncak, Geleceğe Dokunacak” isimli bağış kampanyasına yönelik desteklerin giderek arttığını duyurdu.

    Sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan bu güzel girişim, belediye tarafından geçtiğimiz günlerde hayata geçirildi. Bu kampanya ile birlikte, oyuncak ve kitap edinemeyen çocuklar için bağışlar alınmakta. Kültür İşleri ile Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlükleri tarafından yürütülen projeye, belediyenin başlattığı çağrıdan itibaren yoğun ilgi gösteriliyor. Kampanyaya katılmak isteyenler, bağışlamak istedikleri kitap ve oyuncakları, belediyenin Halka İlişkiler Müdürlüğü’ne iletebilirler. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban, bu tür sosyal sorumluluk projeleri aracılığıyla vatandaşların ve çocukların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.