Zişan Koparan, Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasında Zirveye Yerleşti
Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki Yunus Emre Ortaokulu’ndan Zişan Koparan, Alanya’da gerçekleştirilen Yıldızlar Milli Takım seçmelerinde büyük bir başarı elde ederek şampiyonluk sevincini yaşadı.
Yıldızlar Avrupa Taekwondo Şampiyonası İçin Hazırlık
Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Alanya Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen seçmelere 400 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte Zişan Koparan, 5 rakibine karşı çıktığı tüm maçları kazanarak zaferle ayrıldı. Bu başarı ile birlikte, 6-8 Kasım tarihlerinde Yunanistan’da düzenlenecek Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda ülkemizi temsil etmek üzere Milli Takım kadrosuna girmeyi başardı.
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden Tebrik Mesajı
Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda, “Bizleri gururlandıran sporcumuz ve antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, Avrupa arenasında başarılarının devamını diliyoruz” şeklinde ifadelerle Zişan’ın başarısını kutladı.