Yunus Akgün, Bodo/Glimt Karşısında Şampiyonlar Ligi’ndeki İkinci Gol Sevincini Yaşadı

1 Min Read

Yunus Akgün’den Şampiyonlar Ligi’nde Kritik Gol

Galatasaray futbolcusu Yunus Akgün, bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bodo/Glimt karşısında attığı golle ikinci kez sevinç yaşadı.

Maçın Öne Çıkan Anları

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 3. haftasında Galatasaray, Norveç temsilcisi Bodo/Glimt ile karşı karşıya geldi. Maçın 60. dakikasında, Victor Osimhen’in kazandığı topu yakalayan Yunus Akgün, sağ kanattan ceza sahasına girerek yaptığı vuruşla kaleci Nikita Haykin’in müdahalesine rağmen topu ağlara gönderdi ve takımını 3-0 öne taşıdı.

Böylece 25 yaşındaki futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon 3. kez sahne alırken, 2. golünü de kaydetmiş oldu. Trendyol Süper Lig’de de 2 gol atan Yunus Akgün, toplamda 4 gole ulaştı.

Maçta 11’de başlayan oyuncu, 73. dakikada Kaan Ayhan’a yerini bıraktı. Bu performansıyla Galatasaray taraftarlarının takdirini toplayan Yunus, önümüzdeki maçlar için de umut veriyor.

Gelecek Hedefler

Yunus Akgün’ün bu gol atma serisi, Galatasaray’ın Avrupa’daki hedefleri açısından büyük önem taşıyor. Takımın ilerleyen haftalarda daha fazla başarı elde etmesi için bu tür katkıların sürmesi bekleniyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version