Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüksekova’da havalar soğudu, parklar boş kaldı

HAKKARİ’NİN YÜKSEKOVA İLÇESİNDE HAVALARIN SOĞUMASIYLA BİRLİKTE HEM ÇOCUK OYUN ALANLARI HEM DE AİLELERİN VAKİT GEÇİRDİĞİ PARKLAR BOŞ KALDI.

Bu haberin fotoğrafı yok

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde havaların soğumasıyla birlikte hem çocuk oyun alanları hem de ailelerin vakit geçirdiği parklar boş kaldı.

Kış aylarının etkisini göstermeye başladığı ilçede, soğuk hava nedeniyle çocuklar parklarda oynamak yerine evde vakit geçirmeyi tercih ederken, aileler de açık alanlarda zaman geçirmekten kaçınıyor. Yaz aylarında çocukların neşesiyle dolup taşan oyun alanları ve ailelerin sohbet ettiği parklar, şu günlerde bomboş bir görüntü sergiliyor.

Vatandaşlar, parkların yazın ilçe halkı için önemli bir sosyalleşme alanı olduğunu ancak kış mevsiminde bu tür alanları kullanamadıklarını belirtiyor. Mehmet Emin Yağan isimli vatandaş, “Gördüğünüz gibi havalar soğudu, parklar boş kaldı. İlçenin yüksek kesimlerinde yağan kar nedeniyle havalar iyice soğudu. Şehir merkezinde her ne kadar kar olmasa da soğuklar iyice hissediliyor” şeklinde konuştu.