Burdur-Fethiye Karayolunda Trajik Kaza
Burdur-Fethiye karayolu üzerinde, bir düğün sonrası yolun karşısına geçmeye çalışan 84 yaşındaki bir adam, otomobilin çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Talihsiz olayın yaşandığı esnada, düğün salonundaki eğlence ise aralıksız devam etti.
Cavit Suna’nın Hayatını Kaybetmesi
Olay, saat 22.30 sularında Burdur merkezindeki Bülent Ecevit Bulvarı, Burdur-Fethiye karayolu Halk Plajı mevkiinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, 84 yaşındaki Cavit Suna, düğün çıktığında yolun karşısına geçmeye çalışırken, Fethiye yönüne giden Engin D. (34) yönetimindeki 03 AGN 206 plakalı Opel marka otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ni bilgilendirmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. Sağlık ekipleri, Suna’nın olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti.
Düğün Eğlencesinin Devamı
Kaza sonrası, bölgeye gelen savcı ve olay yeri inceleme ekipleri gerektiği gibi çalışmalarını yaptı. Cavit Suna’nın cenazesi, otopsi işlemleri için Burdur Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın yaşandığı anda cenaze yerdeyken, düğün salonundaki kutlama devam etti. Bir tarafta talihsiz adamın yakınları yas tutarken, diğer tarafta davetlilerin eğlencesi dikkat çekti. Sürücü Engin D. ise ifadesinin alınması amacıyla polis merkezine götürüldü ve kaza ile ilgili olarak inceleme başlatıldı.