Yüksekova’da Filistin İçin Farkındalık Etkinliği Düzenlendi
Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, “Filistin İçin Kıyamdayız” sloganıyla anlamlı bir etkinlik gerçekleştirerek sabah namazında buluştu ve Filistin’e dikkat çekmeyi amaçladı.
Etkinlik, Merkez İhsaniye Camisi’nde cemaatle kılınan sabah namazının ardından, İlçe Müftüsü’nün Filistin halkı için ettiği dua ile sürdü. Katılımcıların manevi bir atmosferde buluştuğu bu programda, öğrencilere sabah çorbası ikram edilerek birliktelik duygusu pekiştirildi.
Etkinliğin Amaçları
Organizasyonun hedefleri arasında, öğrencilere ümmet bilinci kazandırmak, mazlum coğrafyalara karşı duyarlılığı artırmak ve kardeşlik ruhunu yaşatmak olduğu vurgulandı. Okul yönetimi, bu konudaki amaçlarını açık bir şekilde ortaya koydu.
Son olarak, etkinliğin başarısında katkıları nedeniyle İlçe Müftülüğü’ne ve katılımcılara teşekkür edildi.