Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yozgat’ta 12 Yıl 6 Ay Hapis Cezası Olan Uyuşturucu Tüccarı Jandarma ve Emniyetin Ortak Operasyonu ile Ele Geçirildi

Yozgat’ta jandarma ve emniyetin gerçekleştirdiği ortak operasyonla, uyuşturucu ticareti sebebiyle 12 yıl 6 ay hapis cezası alan F.K. yakalandı. Şahıs, adli işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Yozgat’ta jandarma ve emniyetin gerçekleştirdiği ortak operasyonla, uyuşturucu ticareti sebebiyle

**Yozgat’ta Uyuşturucu Ticareti Suçlusuna Operasyon**

Yozgat’ta uyuşturucu ticareti suçu nedeniyle 12 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi, Jandarma ve Emniyet güçlerinin gerçekleştirdiği ortak operasyonla yakalandı.

**Ortak Çalışma ile Yapılan Yakalama**

Edinilen bilgilere göre, Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Jandarma Dedektifleri JASAT, uyuşturucu ticaretiyle ilgili olarak aranan şahsı yakalamak amacıyla ortak bir çalışma yürüttü. ‘Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama’ suçu kapsamında 12 yıl 6 ay cezası bulunan F.K., yapılan operasyon sonucunda ele geçirildi.

**Yasal Süreç Başlatıldı**

Yakalanan F.K., gerekli adli işlemler sonrasında Yozgat T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edilerek cezasına başladı. Bu operasyon, uyuşturucu ile mücadeledeki kararlılığın bir göstergesi olarak değerlendiriliyor.