Yomra'daki Dağ Kızağına Yoğun İlgi
Trabzon'un Yomra ilçesinde kısa süre önce hizmete giren dağ kızağı, açıldığı günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. 25 dönümlük bir alana kurulu olan bu tesis, 850 metrelik parkuruyla dikkat çekiyor.
Uzayıp Giden Kuyruklar
Dağ kızağı, özellikle Körfez ülkelerinden gelen turistler tarafından yoğun ilgi görüyor. Tesiste dağ kızağına binmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruklar, günün belirli saatlerinde uzayıp gidiyor. Aileleriyle birlikte gelen ziyaretçiler, muhteşem doğa manzarası eşliğinde adrenalin dolu bir deneyim yaşamak için sabırsızlanıyorlar.
Çocuklar ve Gençler İçin Popüler
Dağ kızağı yalnızca yabancı turistlerin değil, aynı zamanda Trabzonluların ve çevre illerden gelen vatandaşların da ilgisini çekiyor. İlk kez deneyimlemek isteyen aileler ve arkadaş grupları, özellikle çocuklar ve gençlerle birlikte tesisi ziyaret ediyor.
Yatırımcıdan Açıklamalar
Dağ kızağı projesinin yatırımcısı Ömer Faruk Çiçek, 'Arap turistler çok ilgi gösteriyor. Bu bizi sevindiriyor. İki hafta önce açıldık ve yoğunluktan dolayı bazı günlerde 18.00'da bilet gişesini kapatıyoruz ama 21.00'a kadar burada yoğunluk oluşuyor' diyerek gelen ilgiden memnuniyetini dile getirdi.