Adıyaman'ın Gerger ilçesinde bir yolcu minibüsü, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Olay, Güzelsu (Cımık) Köyü yakınlarında gerçekleşti. Şükrü K. yönetimindeki minibüs, yolda ilerlediği sırada aniden kontrolden çıkarak yan yattı.
Kazanın Detayları
Kazanın ardından minibüste bulunan yolcular, durumu hafif sıyrıklarla atlattı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından yolcular için sağlık ekipleri çağrıldı, ancak ciddi bir yaralanma bildirilmedi. Sürücü Şükrü K.‘nın da kazadan itibaren durumu stabil olarak değerlendirildi.
Kazayla ilgili olarak yetkililer soruşturma başlattı. Olayın nedenine ilişkin detaylar netlik kazanırken, bölgede benzer kazaların önlenmesi için gerekli önlemlerin alınması gerektiği vurgulandı. Adıyaman'da yol güvenliği konusunda farkındalık artırma çalışmaları da önem kazanmaktadır. Bu tür kazalar, sürücülerin dikkatli olmalarının ne denli önemli olduğunu bir kez daha ortaya koyuyor.





