Yıldırım'da Kaçak Yapılara Karşı Sıfır Tolerans
Yıldırım Belediyesi, kaçak ve plansız yapılaşmaya karşı mücadelesini sürdürüyor. Son olarak, Arabayatağı Mahallesi'nde ruhsatsız bir yapının yeniden inşa edildiği tespit edildi ve bu yapıya ikinci kez yıkım kararı alındı.
Engelleme Girişimleri Başarısız Oldu
Yıkım sürecinin başlamasının ardından, mülk sahipleri yıkımı engellemek için lüks araçlar ve iş makineleriyle bölgeye geldi. Ancak Yıldırım Belediyesi ekipleri, tüm engelleme girişimlerine rağmen, kaçak yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı.
Başkan Yılmaz'dan Kaçak Yapılara Sert Mesaj
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, kaçak yapılaşmayla mücadele kararlılıklarını vurguladı. Başkan Yılmaz, “2019 yılından bu yana bin 297 kaçak inşaatın ve 591 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdik. Amacımız, sağlıklı ve planlı kentleşmeyi sağlamak” dedi. Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdürecek.