Yenipazar Belediyesi, ilçede yürütülen çeşitli projelerle mahallelerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor. Belediye Başkanı Malik Ercan, “Mahallelerimizin eksikliklerini gidermeye devam ediyoruz” ifadesiyle bu çalışmaların sürdüğünü dile getirdi.
Yenipazar’da, halkın ihtiyaçlarına yönelik yürütülen projeler toplumsal memnuniyet oluşturma yolunda ilerliyor. Başkan Ercan, bu hafta Dereköy Mahallesi’nde yapılan çalışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Ercan, “Mahallelerimizdeki eksiklikleri giderme hedefimizi sürdürmekteyiz. Şu an Dereköy Mahallesi’nde dere temizliği yaparak parke taşı döşeme çalışmalarına başladık” şeklinde konuştu.
Ayrıca, Dereköy Mahallesi’nde gerçekleştirilen temizlik ve parke döşeme faaliyetlerinin, yerel sorunların çözümünde önemli bir adım olduğunu vurgulayan Ercan, “Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile ortak yürütülen projelerimizin devam ettiğini hatırlatırım. Belediyemiz, her mahallemizin ihtiyaçlarına özel çözümler geliştirmeye çalışıyor” açıklamasını yaptı.
Son olarak, Yenipazar Belediye meydanının yeni bir görsellik kazanacağı bilgisini de paylaşan Ercan, “Bize destek veren Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” diyerek, Büyükşehir Belediyesi’nin katkısının önemini vurguladı.