Bu Haftadan...

spot_img

İlgili Haberler

Yeni Malatyaspor Yönetimi, Devlet Bahçeli’den Destek İstedi

Yeni Malatyaspor Yönetimi MHP Lideri Bahçeli’yi Ziyaret Etti

Yeni Malatyaspor, Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele ederken, kulüp başkanı Aydın İşkur ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi.

Krizin Görüşüldüğü Toplantı

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Yeni Malatyaspor’un yeni başkanı Aydın İşkur’un yanı sıra kulüp yöneticileri Abdullah Aksoğan ve Kürşat Bozkurt’u makamında kabul etti. Ziyaret çerçevesinde, Malatya futbolunun mevcut durumu ve Yeni Malatyaspor’un karşılaştığı zorluklar ele alındı.

Forma Hediye Edildi

Ziyaret sırasında, kulüp başkanı İşkur, Bahçeli’ye isminin yer aldığı 44 numaralı Yeni Malatyaspor formasını hediye etti. İşkur, gerçekleştirdikleri ziyareti değerlendirerek, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettik. Malatya futbolundaki krize dair önemli istişarelerde bulunduk. Sayın Bahçeli’nin destekleri ve yol gösterici yaklaşımı için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR