Afyonkarahisar’da Genç Gelinin Kaybolma İddiası
Afyonkarahisar’da 2 hafta önce evlenen 17 yaşındaki Meryem Nur Özay, dört gün önce aniden kayboldu. Genç kadın, kaybolmadan önce annesini telefonla arayarak “Karakola gitmeyin, en kısa sürede geri döneceğim” şeklinde bir mesaj iletti.
Kayıp Genç Kadının Düğünü
Olay, Gebeceler beldesinde gerçekleştirildi. Meryem Nur Özay, 14 Mayıs’ta 25 yaşındaki İ.Ö. ile nikah masasına oturdu. Ancak, düğünden yalnızca 10 gün sonra kaybolan genç kadının akıbeti merak konusu oldu. Eşi İ.Ö., eşini bulamayınca jandarmaya başvurarak yardım talep etti.
İhlal İfadesi ve Elde Edilen Bilgiler
İ.Ö., jandarma ekiplerine verdiği ifadede, eşinin kaybolmasında herhangi bir sorunlarının olmadığını dile getirdi. “Beldedeki bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarında eşimin bir ticari taksiye bindiğini gördük. Eşimin annesiyle yaptığı telefon görüşmesinde ‘karakola gitmeyin, en kısa sürede geri döneceğim’ ifadelerini kullandı” diye ekledi. Ayrıca, Erenler Mahallesi’nde bir arkadaşında olduğunu öğrendiklerini ancak kendisine ulaşamadıklarını belirtti. “Kendisine bir şey olmasından korkuyorum, bu nedenle kayıp ihbarında bulundum” dedi.
Jandarma ekipleri, kaybolan kadını bulmak için kapsamlı bir çalışma başlattı.