Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yatağan’da Kontrol Altına Alınan Yangın Üzüm Bağlarını Etkiledi

    Muğla’nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi’nde çıkan yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiyesinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Temizlik amaçlı çıktığı düşünülen yangın, 600 metrekarelik alanda zarar verdi. İtfaiye yangını söndürüp soğutma çalışmaları sonrası inceleme başlattı.

    Muğla'nın Yatağan ilçesi Bozüyük Mahallesi'nde çıkan yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi

    **Muğla’da Yangın Kontrol Altına Alındı**

    Muğla’nın Yatağan ilçesine bağlı Bozüyük Mahallesi’nde meydana gelen yangın, Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle söndürüldü.

    Yangının Sebebi Temizlik Amaçıyla Çıktı

    Bozüyük Mahallesi’nde, temizlik çalışmaları sırasında çıktığı değerlendirilen yangın, yaklaşık 600 metrekarelik bir alanı etkisi altına alarak üzüm bağları ve kuru otları yaktı. Olay yerinde bulunan Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, duruma hemen müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı.

    Soğutma Çalışmaları ve İnceleme Süreci

    Alevlerin tamamen söndürülmesinin ardından, ekipler soğutma çalışmalarını tamamladı. Yangın sonrası, olaya dair detaylı bir inceleme başlatılması kararlaştırıldı. Bu olay, bölgedeki yangın güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.