Yalvaç’ta Park Halindeki Araca Çarpan Otomobil Devrildi, Baba ve Bebeğine İlk Müdahale Yapıldı

Editör
1 Min Read

Isparta’nın Yalvaç İlçesinde Kaza: Baba ve Kızı Yaralı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen kazada bir otomobil, park halindeki araca çarparak devrildi. Olayda hafif yaralanan baba ve 8 aylık kızı, çevredekilerin yardımı ile hastaneye kaldırıldı.

Kaza, gece saat 01.45 sularında Yalvaç ilçesi Çarşı Mahallesi Gazipaşa Caddesi’nde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre, T.Ç. (29) yönetimindeki 06 FG 7546 plakalı Wolkswagen marka araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 32 AFA 533 plakalı araca çarptı ve yan yatarak devrildi. Olay sonrası, araçta bulunan 8 aylık Z.Ç. adlı bebek, hızlı müdahale ile çevredeki vatandaşlar tarafından aracın camından çıkarıldı. Baba T.Ç. ise arabanın bagaj kısmından çıkarıldı. Yaralı baba ve kızı, olay yerinde bulunan diğer vatandaşların yardımıyla Yalvaç Devlet Hastanesi’ne taşındı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, yakınlardaki bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, aracın park halindeki otomobile çarpıp devrildiği ve ardından çevredekilerin, 8 aylık bebeği yan yatan aracın ön camından kurtarma çabaları yer aldı. Olayın hemen ardından vatandaşların gösterdiği duyarlılık da dikkati çekti.

Kaza, mahalle sakinleri arasında endişeye yol açarken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış