Yalova’da su hattındaki köpüklenme olayıyla ilgili gözaltı sayısı 5’e çıktı

1 Min Read

Yalova’da içme suyu hattında meydana gelen “köpüklenme” vakasıyla ilgili gözaltına alınanların sayısı 5’e çıktı. Gözaltındakiler arasında Kurtköy Muhtarı ve eski belediye personelleri de bulunuyor.

Elde edilen bilgilere göre, 29 Ocak 2025 akşamı Kurtköy Kurtdere Derivasyonu’nda suda köpüklenme görüldü ve bu durum şehirde yaklaşık bir gün boyunca su kesintisine neden oldu. Olayla ilgili olarak jandarma, eski belediye çalışanlarından S.A., G.K. ve Ö.B.’yi gözaltına aldı. Soruşturma çerçevesinde, olayın meydana geldiği sırada bölgede bulunan Kurtköy Muhtarı Y.T. da gözaltına alındı. Ayrıca, aynı köyde yaşayan N.U. da sonradan gözaltına alınarak toplamda gözaltındaki kişi sayısı 5’e ulaştı.

Yalova Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında jandarma, şüphelilerin ikamet adreslerinde aramalar gerçekleştirirken cep telefonları üzerinde incelemeler sürüyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version