Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Yalova’da Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

    Yalova’da düzenlenen Bir Takım Okumalar Kitap Okuma Yarışması’nda dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri verildi. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ve Vali Hülya Kaya, okuma alışkanlığının önemine vurgu yaptı. Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu da programa katıldı.

    Yalova'da düzenlenen Bir Takım Okumalar Kitap Okuma Yarışması'nda dereceye giren

    Yalova’da Kitap Okuma Yarışması Ödül Töreni Gerçekleştirildi

    Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Bir Takım Okumalar Kitap Okuma Yarışması’ kapsamında ödül töreni gerçekleştirildi.

    Tören, merkeze bağlı Kadıköy beldesindeki bir otelde yapıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, uzun vadeli okuma süreçlerinin öğrencilere sağladığı faydalara dikkat çekerek, “Öğrencilerin okudukları kitapları tartışarak değerlendirmeleri çok daha değerli bir süreçtir,” dedi.

    Yılmaz, yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

    Vali Hülya Kaya da törende yapmış olduğu konuşmada, bu yıl gerçekleştirilen güzel okumalarla ilgili olarak, “Öğrencilerimize kitap okuma sevgisini aşılamak hedeflerimizin başında yer alıyor. Okuduklarını anlamaları, tartışmaları ve hayatlarına entegre etmeleri bizim için önemli bir model oluşturuyor,” ifadelerinde bulundu.

    Ödül töreninde dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri takdim edildi.

    Törene Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu’nun da katıldığı belirtildi.