Yalova’da istirahat döneminde kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 38 yaşındaki polis memuru İsa Bacanak için anma töreni düzenlendi.
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde çalışan İsa Bacanak, istirahatli olduğu bir gün aniden kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Yalova Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen törene Bacanak’ın eşi, ailesi ve çalışma arkadaşlarının yanı sıra Vali Hülya Kaya, Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Jandarma Komutanı Albay Encan Altın ile birlikte diğer kurum yetkilileri katıldı.
Törende İl Müftüsü İlyas Yılmaztürk tarafından dualar okundu. Daha sonra Bacanak’ın cenazesi, doğum yeri Amasya’ya gönderildi.