Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Türk Kızılayı’ndan 2025 Kampanyası’nda 1000 ünite kan bağışı nedeniyle bronz madalya ile ödüllendirildi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2025’te düzenlediği kampanya ile 1000 ünite kan toplayarak Türk Kızılayı tarafından bronz madalya ile ödüllendirildi. Dr. Nihat Çakır, madalyayı Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç’e takdim etti. Ergenç, toplum sağlığı için bu tür projelere devam edeceklerini vurguladı.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2025'te düzenlediği kampanya ile 1000

Türk Kızılayı’ndan Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Bronz Madalya

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 2025 yılında düzenlenen bir kampanya çerçevesinde, bin ünite kan toplayarak Türk Kızılayı tarafından ödüllendirildi.

Önemli Bir Sosyal Sorumluluk Projesi

Hastane, bu olağanüstü katkısıyla “Kurumsal Kan Bağışçısı Bronz Madalyası”na layık görüldü. Madalya takdim töreni, Başhekimlik makamında gerçekleştirildi. Türk Kızılayı Güney Marmara Bölge Kan Merkezi Müdürü Dr. Nihat Çakır, madalyayı Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç’e sundu.

Başhekimden Teşekkür Mesajı

Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç, yaptığı konuşmada, “Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, toplum sağlığına katkıda bulunmak ve kan bağışı konusunda bilinç uyandırmak bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu ödül, yürüttüğümüz çalışmaların bir yansımasıdır. İlerleyen dönemlerde de benzer etkinliklere devam edeceğiz. Kan bağışı kampanyalarına duyarlı yaklaşan tüm hastane personeline ve değerli vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum,” şeklinde ifadelerde bulundu.