Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Afyonkarahisar’da polis memuru ve subayın nikahına şahitlik etti

Afyonkarahisar’da Polis Memuru Şirin Bengü İnce ile Bando Binbaşı Tolga Ürün’ün nikahına Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı şahitlik yaptı. Tören, İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlendi ve askeri ile emniyet yetkilileri katıldı.

Afyonkarahisar'da Polis Memuru Şirin Bengü İnce ile Bando Binbaşı Tolga

Afyonkarahisar’da Mutluluk Dolu Bir Nikah Töreni

Afyonkarahisar’ın Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, özel bir anın tanığı oldu.

Polis memuru Şirin Bengü İnce ile Bando Binbaşı Tolga Ürün, hafta sonu düzenlenen görkemli bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikahına şahitlik eden Vali Yiğitbaşı, etkinliğin anlam ve önemine vurgu yaptı.

Vali, Nikah Törenine Katılanları Selamladı

Nikah töreni, İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirildi. Törene, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Dr. Yalçın Tecimer, İl Emniyet Müdürü Ahmet Birtan Erol ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Murat Kaya katılım gösterdi. Ayrıca, çeşitli teşkilat üyeleri ve davetliler de bu özel günde yerlerini aldı.

Evlilik cüzdanını alan çift, yeni hayatlarına ilk adımını atmanın mutluluğunu yaşadı. Nikah sonrası, konuklar tarafından tebrik edilen İk çift, bu özel anıyı ömür boyu hatırlayacaklarını ifade etti.