Vali Koç, Ağrı’da Yeni Müdürlere Başarı Dileklerinde Bulundu ve Çalışmaları İnceledi

Ağrı Valisi Mustafa Koç, çeşitli kurumları ziyaret ederek yeni müdürlere başarı diledi ve yürütülen projeleri inceledi. TMO, KOSGEB ve AFAD gibi kurumlarla iş birliği konularında görüşmeler yaptı. Koç, dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, çeşitli kurumları ziyaret ederek yeni müdürlere

Ağrı Valisi Mustafa Koç, Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Ağrı’nın yeni Valisi Mustafa Koç, kentin farklı kurum ve kuruluşlarına yaptığı ziyaretler sırasında yürütülen faaliyetleri yerinde gözlemleyerek, yeni atanmış müdürlere başarı dileklerini iletti.

Toprak Mahsulleri Ofisi Ziyareti

İlk durağı Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Ağrı Ajans Amirliği olan Vali Koç, hasat dönemi öncesi hazırlıkları inceledi. Tesislerdeki silo kapasiteleri ve mevcut durum hakkında detaylı bilgi alan Vali Koç, TMO Ağrı Müdürü Selami Yuntaş’a da bir nezaket ziyareti gerçekleştirerek ona yeni görevinde başarılar diledi.

KOSGEB ve AFAD Ziyaretleri

Ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Koç, KOSGEB Ağrı İl Müdürlüğü’ne atanmış olan Habip Şen’i de makamında ziyaret etti. Bu buluşmada, ildeki KOBİ’lere yönelik destekleme programları ve çözüm önerileri üzerinde kapsamlı değerlendirmeler yapıldı. Vali Koç, Şen’e yeni görevinde başarı dileklerini iletti.

Ayrıca, AFAD Ağrı İl Müdürlüğü’ne atanan Özkan Aba’ya da bir iade-i ziyarette bulunan Vali Koç, kurumun afet ve acil durumlara yönelik emekleri hakkında bilgi aldı ve gerçekleştirilen faaliyetler üzerine sohbet etti.

Kurumsal İlişkiler ve Güvenlik Konuları Üzerinde Görüşmeler

Vali Koç, TÜİK Genel Müdürlüğü Sınav Komisyonu kenarındaki üyeleri Fahrettin Yıldız, Turan Boz, Ramazan Şahan ve Önder Doğan ile birlikte Türk Şeker Ağrı Şeker Fabrikası Müdürü Kürşad Erdoğan’ı makamında kabul etti.

Ayrıca, 12. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Bahattin Karademir de Koç’u makamında ziyaret ederek, kurumlar arası iş birliği ve güvenlik konularında karşılıklı değerlendirmelerde bulundu.

Son olarak, Vali Koç, Patnos Kaymakamlığı’na atanan Burak Dertlioğlu’nu da kabul ederek, yeni görevinin hayırlı olması temennisiyle birlikte ona başarılar diledi.

Gelişim İçin İş Birliği Vurgusu

Vali Koç, tüm bu ziyaretlerin ardından kurumlar arası iş birliği ve dayanışmanın önemini vurgulayarak, Ağrı’nın gelişimine katkıda bulunacak her türlü çalışmanın ardında olduklarını ifade etti.