Manisa'nın Alaşehir ilçesinde, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde alınan ihbarlar üzerine harekete geçti. Barış Mahallesi‘nde A.S. (46) isimli şüphelinin evine giden ekipler, arama yapmak istedi. Ancak A.S., polis ekiplerini görünce evinin çatısına çıkarak saklanmaya çalıştı.
Kovalamaca ve Yakalanma Anı
Polis ekipleri, şüpheliyi fark etti ve A.S. çatıdan atlayarak kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamacanın ardından A.S. yakalandı. Evinin içinde yapılan aramada 91 adet sentetik ecza hapı, 7 adet ekstasy hapı ve 14,28 gram metamfetamin ele geçirildi.
Gözaltına alınan A.S., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu olay, Alaşehir'de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan operasyonların önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Uyuşturucu ile mücadele, yerel polis ekipleri tarafından kararlılıkla sürdürülüyor.





