Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşmazlık Mahkemesi, 80. yılını Anıtkabir ziyaretinde kutladı

Uyuşmazlık Mahkemesi, 80. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti. Başkan Rıdvan Güleç başkanlığındaki heyet, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayarak, hukukun üstünlüğünü koruma taahhüdünde bulundu.

Uyuşmazlık Mahkemesi, 80. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

Uyuşmazlık Mahkemesi, 80. Yıl Dönümünü Anıtkabir’de Kutladı

Uyuşmazlık Mahkemesi, kuruluşunun 80. yılı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.

Başkan Rıdvan Güleç’le Anıtkabir Ziyareti

Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Rıdvan Güleç’ten oluşan heyet, Aslanlı Yol’dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı. Ziyaretin ardından saygı duruşunda bulunarak Anıtkabir önünde toplu bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Özel Defterdeki Duygular

Heyet, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri’ni imzaladı. Uyuşmazlık Mahkemesi Başkanı Rıdvan Güleç, burada öncelikle “Kuruluşunun 80. yıl dönümünde, Mahkememizin başkanlık, başkanvekilliği, üyelik, savcılık ve raportörlük görevlerini birlikte yürüten tüm mensupları olarak huzurunuzda olmaktan büyük bir onur duyuyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Güleç, sözlerine şu şekilde devam etti: “Cumhuriyet’in kurucusu olarak yüksek yargı düzenimizin bir parçası olarak, hak arama özgürlüğünü sağlamak, hakkın tesisini gerçekleştirmek ve hukukun üstünlüğünü korumak için tüm gücümüzle çalıştığımızı belirtmek isteriz. Bu hedef doğrultusunda, hiçbir zaman yorgunluk hissetmeden ve daima ilerleme azmiyle engelleri aşma kararlılığını taşımaktayız. Manevi huzurunuza derin bir saygı ile eğiliyoruz.”

Böylece Uyuşmazlık Mahkemesi, 80. yılını anlam dolu bir ziyaretle kutlamış oldu.