Üsküdar’da Eşine Yağ Dökerek Ağır Yaralayan Kadın Tutuklandı

2 Min Read

**Üsküdar’da Şiddet Olayı: Eşini Yakan Kadın Tutuklandı**

Üsküdar’da, eşiyle yaşadığı tartışmanın ardından 44 yaşındaki Zeynep G.’nin, uyuyan eşi Sinan G.’nin üzerine kızgın yağ dökmesi sonucu trajik bir olay gerçekleşti. Vücudunun büyük kısmı yanan adam, hastanede 13 gün süren mücadelenin ardından yaşamını yitirdi. Zeynep G. ise çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın Gelişimi

15 Ekim akşamı üzücü olay, Üsküdar’ın Ünalan Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, Zeynep G. ile eşi Sinan G. arasında şiddetli bir tartışma çıktı. Tartışma sonrası Sinan G. yatak odasına geçerek uykuya daldı. Eşi Zeynep G., mutfaktan aldığı ısıtılmış yağı, uyuyan kocasının üzerine döktü. Bu acımasız eylem sonucunda ağır yaralanan Sinan G.’nin feryatları, evdeki çocukları uyandırdı.

İhbar üzerine olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sinan G., vücudundaki ciddi yanıklarla hastaneye kaldırıldı ancak tüm tıbbi müdahalelere rağmen 28 Ekim’de hayatını kaybetti.

Polis Soruşturması ve Tutuklanma Süreci

Olayın ardından polis, Zeynep G.’yi gözaltına aldı. Emniyette verdiği ifadede, uzun bir süredir alkol bağımlısı olan kocasının kendisine sıkçak şiddet uyguladığını belirtti. Kadın, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma ise devam etmekte.

Komşuların Tepkisi

Hayatını kaybeden Sinan G.’nin komşusu ve aynı zamanda esnaf olan Serhat Nalbantoğlu, olay sonrası yaşananları değerlendirdi. Nalbantoğlu, “Sinan komşumuzdu, çok sevdiğimiz bir insandı. Olayın şokunu hâlâ atlatamadık. Çok iyi biriydi ve çevresi tarafından da sevgiyle anılıyordu. Bu şekilde bir insanın cezalandırılması kabul edilemez,” dedi.

Olay, toplumsal şiddetin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne sererken, yetkililerin yapacağı çalışmaların önemini artırıyor.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version