Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uşak’ta Okul Servisleri ve Çevrelerinde Güvenlik Denetimleri Yapıldı

    Uşak’ta, 8-29 Eylül tarihlerinde polis ve jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servis araçlarına yönelik kapsamlı denetimler yapıldı. 370 ekip ve 968 personelin katılımıyla toplamda 722 okul çevresi ve 690 servis aracı kontrol edilirken, 3 bin 346 şüpheli sorgulandı. Uşak Valiliği, denetimlerin eğitim yılının başlamasıyla süreceğini duyurdu.

    Uşak’ta, 8-29 Eylül tarihlerinde polis ve jandarma ekipleri tarafından okul

    Uşak’ta Okul Çevreleri ve Servis Araçlarına Denetim

    Uşak’ta, polis ve jandarma tarafından gerçekleştirilen denetimlerde okul çevreleri ve servisler mercek altına alındı. Bu süreçte, çok sayıda şüpheli bireyle ilgili sorgulama yapıldığı bildirildi.

    Denetimlerin Detayları

    Alınan bilgilere göre, 8 Eylül ile 29 Eylül tarihleri arasında, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yoğun bir denetim faaliyeti gerçekleştirildi. Yürütülen çalışmalarda toplam 370 ekip ve 968 personel yer aldı. Denetimler sonucunda 722 okul çevresi, 506 umuma açık mekân ve 690 okul servis aracı kontrol edildi. Ayrıca, okul çevreleri ve umuma açık yerlerde bulunan toplamda 3 bin 346 şahıs sorgulandı.

    Uşak Valiliği’nden Açıklama

    Uşak Valiliği, resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımla, “2025-2026 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte; emniyet ve jandarma ekiplerimizin, öğrencilerimizin güvenliğini sağlamak ve güvenli eğitim ortamı oluşturmak amacıyla okul servis araçlarında ve okul çevrelerinde denetimlerimize aralıksız devam edecektir,” şeklinde bir açıklamada bulundu.

    Bu denetimler, öğrencilerin güvenliğinin üst düzeyde sağlanması adına önem arz etmekte ve yöneticiler, toplumun bu konuda duyarlı olmasının gerekliliğine vurgu yapmaktadır.