Çekmeköy’de Yürek Burkan Silahlı Saldırı
Çekmeköy’de yaşanan korkunç bir olayda, boşanma sürecinde olduğu belirtilen bir erkek, konuşma bahanesiyle dışarı çağırdığı eşine sokak ortasında silahlı saldırıda bulundu. Kadının başından vurularak ağır yaralandığı öğrenilirken, olayın ardından saldırgan hızlıca olay yerinden kaçtı. Polis, şüpheliyi yakalamak için yoğun bir çalışma başlattı.
Olayın Detayları ve Görgü Tanıklarının İfadeleri
Yaşanan olay, Çekmeköy Soğukpınar Mahallesi’nde geçtiğimiz gün öğle saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiler doğrultusunda, boşanma aşamasında olan ve hakkında uzaklaştırma kararı bulunan bir kişi, eşiyle sohbet etmek bahanesiyle dışarıda buluşmayı teklif etti. Kadın sokakta yürüdüğü esnada, bir aracın kendisini takip ettiği fark edildi. Takip eden şahıs, araçtan inerek art arda silah ateş etti. Başından vurulan kadın, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, saldırgan hızla olay yerinden kaçmayı başardı. Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışmalarına devam ediyor.
Bir görgü tanığı, olay anına dair yaşadıklarını aktararak, “Saat 12.00 civarında silah sesi duyduk. Aşağıya inip baktığımızda bir kadının vurulduğunu gördük. Sonrasında saldırgan arabasına binerek oradan uzaklaştı. Duyduğumuza göre, çiftin boşanma aşamasında olduğunu ve uzaklaştırma kararı bulunduğunu öğrendik. Bağırdık ama ne yazık ki o iki el ateş etti” ifadelerini kullandı. Başka bir tanık ise durumu şöyle anlattı: “Silah sesi duyduğumda balkona koştum. Komşumun vurulduğunu duyunca hemen dışarı indim. Vurulduğu yere tampon yaptım. Orada bulunan bir hemşire kalp masajı yaptı ve nabzı geri getirdik. Ambulans gelene kadar hayatta kalmasını sağladık. Şu anda hastanede yoğun bakımda” dedi.
Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı
Olay anına ait güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler de dikkat çekti. Görüntülerde, kadının yolda yürüdüğü esnada saldırganın arabasıyla kadını takip ettiği açıkça görülmektedir. Şimdi ise, polis ekipleri güvenlik kameralarındaki görüntüleri inceleyerek, saldırganın kimliğini tespit etmeye çalışıyor. Olayla ilgili gelişmeleri yakından takip ediyoruz.
ÇEKMEKÖY’DE BİR ŞAHIS, BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU VE KONUŞMA BAHANESİYLE DIŞARI ÇAĞIRDIĞI EŞİNİ SOKAK ORTASINDA SİLAHLA BAŞINDAN VURDU
ÇEKMEKÖY’DE BİR ŞAHIS, BOŞANMA AŞAMASINDA OLDUĞU VE KONUŞMA BAHANESİYLE DIŞARI ÇAĞIRDIĞI EŞİNİ SOKAK ORTASINDA SİLAHLA BAŞINDAN VURDU