Uşak’ta meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaşamını yitirirken, üç kişi yaralandı.

Editör
1 Min Read

Korkunç Kaza Uşak’ta Meydana Geldi

Uşak’taki Eşme-Kula karayolunda meydana gelen talihsiz bir trafik kazasında iki kişi hayatını kaybetti, üç kişi ise yaralandı.

Kaza sırasında M.T. (34)’nin kullandığı 45 AY 717 plakalı cip, karşı yönden gelen 76 yaşındaki Sadık Arslan’ın yönetimindeki 64 ER 239 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonucunda otomobilde yangın çıkarken, çevredeki vatandaşlar durumu acil servisle paylaştı.

Olay Yerinde Müdahaleler Başlatıldı

Bu haber üzerine olay yerine hızla 112 sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alev alan otomobili söndürerek yangını kontrol altına aldı. Ancak, yapılan ilk müdahalelerde otomobil sürücüsü Sadık Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Bunun yanı sıra, yaralı olarak hastaneye kaldırılan diğer kişiler arasında cipin sürücüsü M.T. ile cipteki yolcular A.K. (39) ve S.K. (35) bulunuyor.

Kaza sonrası ağır yaralı olan Arzı Arslan (72), yapılan tüm müdahalelere rağmen Eşme Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

İnceleme Başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bilgisi paylaşıldı. Yetkililer, yaşanan bu acı kazanın nedenlerini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış