Uşak’ta Meşelik Alan Yangını, 3 Saatlik Müdahale ile Kontrol Altına Alındı

Uşak’ta Ciğerdede köyü yakınlarındaki meşelik alanda çıkan yangın, 3 saat süren müdahale ile kontrol altına alındı. Yangında 50 dönüm alan zarar gördü. Müdahale için Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve İl Özel İdaresi ekipleri bölgeye sevk edildi.

Uşak'ta Ciğerdede köyü yakınlarındaki meşelik alanda çıkan yangın, 3 saat

Uşak’ta Meşelik Alanda Yangın Kontrol Altına Alındı

Uşak iline bağlı Ciğerdede köyü çevresinde meydana gelen yangın, üç saat süren yoğun çalışmaların ardından söndürüldü.

Bölgeye Hızla Müdahale Edildi

Belirlenemeyen bir sebeple meydana gelen yangın, meşelik alanda etkili oldu. Olayı fark eden vatandaşlar, durumu hemen yetkililere bildirdi. İhbar üzerine, Orman İşletme Müdürlüğü’nden 3 arazöz, Uşak Belediyesi İtfaiyesi ve Uşak Valiliği İl Özel İdaresi’ne ait tankerler ile greyderler bölgeye yönlendirildi.

Yangının Sonuçları

Ekiplerin etkili ve hızlı müdahalesi sayesinde yangın kontrol altına alındı. Ancak, çıkan yangında yaklaşık 50 dönümlük bir meşelik alanın zarar gördüğü belirtildi. Yangının nedeni ile ilgili incelemelerin devam ettiği öğrenildi.