Uşak'ta Jandarma Kaçakçılık Operasyonu
Uşak'ın Sivaslı ve Banaz ilçelerinde jandarma ekipleri, kaçakçılık faaliyetlerini engellemek amacıyla geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Bu operasyonda, Uşak İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Sivaslı ve Banaz Cumhuriyet Başsavcılıkları'nın koordinasyonunda iki şahsın evinde adli arama gerçekleştirdi.
Operasyonda, 72 kök kenevir bitkisi, 542 gram kubar esrar, 217 bin 600 adet sahte bandrollü boş makaron, 9 bin 540 adet bandrolsüz dolu makaron ve 53 kilogram bandrolsüz kıyılmış tütün ele geçirildi. Ele geçirilen malzemeler, kaçakçılık olaylarının ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.
Yakalanan iki şüpheli hakkında, Uyuşturucu Maddelerin Murakabesi Hakkında Kanun ile 5607 Sayılı Kaçakçılık Kanununa muhalefet suçlarından adli işlem başlatıldı. Jandarma, bölgedeki kaçakçılık faaliyetlerini önlemek için çalışmalarını sürdürecek.





