Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uşak’ta Emniyet ve Jandarma Teşkilatına 47 Yeni Araç Hizmete Alındı

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katılımıyla Uşak’ta 47 yeni emniyet ve jandarma aracı hizmete alındı. Vali Naci Aktaş, araçların hedefinin hizmet kalitesini artırmak olduğunu belirtti. Törende, araçların güvenlik güçlerine hayırlı olması dileği ifade edildi.

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın katılımıyla

    Uşak’ta Emniyet ve Jandarma Teşkilatına Yeni Araçlar Kazandırıldı

    Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atılımlarla emniyet ve jandarma teşkilatlarının güçlendirilmesi adına Uşak iline tahsis edilen 47 yeni araç törenle hizmete alındı.

    Geçtiğimiz hafta düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın katıldığı etkinlikte, ülkemiz genelinde emniyet ile jandarma teşkilatlarına dağıtılmak üzere gönderilen toplam 9.200 araçtan 47’si Uşak’a ulaştı. 15 Temmuz Şehitler Meydanı’nda gerçekleştirilen bu anlamlı programa, Uşak Valisi Naci Aktaş, AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş, CHP Uşak Milletvekili Ali Karaoba, Belediye Başkanı Özkan Yalım, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Taner Çiftçi, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Deniz Çezik, hayırseverler ve çok sayıda emniyet ile jandarma personeli katıldı.

    Vali Aktaş’tan Güvenlik Vurgusu

    Törende bir konuşma gerçekleştiren Vali Aktaş, “Amacımız, eskiyen ve ömrünü tamamlayan araçlarımızı yenileyerek hizmet kalitemizi artırmaktı. Emniyet ve jandarma teşkilatlarımız, ilimizde yaklaşık 2 bin kişilik bir aile olarak görev yapıyor. 7 gün 24 saat boyunca ilimizin her köşesinde görünür olma çabası içerisindeyiz. Sivil ve resmi ekiplerimizle birlikte yaklaşık 200 devriye aracımız her an her yerde yer almakta. Yeni ekipmanlarımızla bu görünürlüğümüzü daha da artıracağız. Buradan net bir mesaj vermek istiyorum; 375 bin vatandaşımızın huzur ve güvenliği bizim önceliğimizdir ve onları tehdit edecek her türlü davranışa karşı duracağız.” ifadelerini kullandı.

    Konuşmaların ardından yapılan dua ile birlikte yeni araçlar, görev yerlerine uğurlandı. Törende ayrıca Vali Aktaş’ın yanı sıra diğer protokol üyeleri de sözü alarak, yeni araçların emniyet ve jandarma teşkilatına hayırlı olmasını diledi.