Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Ünlü İsimlere Uyuşturucu Soruşturması: İstanbul Jandarması İfadelerini Alıyor

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ünlü isimlerin de yer aldığı 17 kişi hakkında “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasıyla soruşturma başlattı. Şüphelilerin ifadeleri ve kan örnekleri alındı; gözaltı kararı yok, serbest bırakılacaklar.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    İstanbul’da Ünlülere Yönelik Uyuşturucu Soruşturması Başlatıldı

    İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak” suçlamasıyla birçok ünlü hakkında soruşturma başlattı. Bu şüpheliler arasında popüler isimlerin yer aldığı öğrenildi.

    Şüpheliler İfade ve Kan Örnekleri İçin Götürüldü

    İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, soruşturma çerçevesinde İrem Derici, Kubilay Aka, Kaan Yıldırım, Hadise Açıkgöz, Berrak Tüzünataç, Duygu Özaslan, Demet Evgar, Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Mert Yazıcıoğlu, Feyza Altun, Derin Talu, Deren Talu, Ziynet Sali, Birce Akalay, Dilan Polat, Engin Polat, Metin Akdülger ve Ceren Moray’ın ifadelerini almak ve kan örneklerini almak üzere şüphelileri merkezine çağırdı.

    Soruşturma nedeniyle henüz bir gözaltı kararı bulunmadığı ve işlemlerin tamamlanmasının ardından şüphelilerin serbest bırakılacağı bildirildi. Bu gelişme, ünlü isimlerin gündemde kalmasına neden oldu.

    Medya ve Kamuda Tepkiler Yükseliyor

    Son dönemlerde artan uyuşturucu kullanımına dair kamuoyunda oluşan kaygılar, bu gibi soruşturmaların daha da önem kazanmasına sebep oluyor. İstanbul’daki gelişmelerin nasıl bir sonuç doğuracağı merakla bekleniyor.