Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Üniversiteler Arası İş Sağlığı ve Güvenliği Uygulamaları Gelişim Süreci Çalıştayı Yapıldı

    Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında Proaktif Genç Liderler Topluluğu tarafından düzenlenen ‘Kamuda İSG Uygulamalarının Gelişim Süreci’ çalıştayı, akademisyenleri bir araya getirirken, Demirözü Barajı’na yapılan gezi ile sona erdi.

    Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında

    İSG Uygulamalarının Gelişimi Ele Alındı

    Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) çerçevesinde ‘Kamuda İSG Uygulamalarının Gelişim Süreci’ konulu bir çalıştay düzenlendi.

    Proaktif Genç Liderler Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik, çeşitli üniversitelerden gelen akademisyenler ile uzman konuşmacıları bir araya getirerek zengin bir içerik sundu. Beş oturumdan oluşan bu etkili çalıştayda, iş sağlığı ve güvenliği konusundaki kamu uygulamalarının gelişim aşamaları kapsamlı bir şekilde tartışıldı. Çalıştay sonrasında, Demirözü Barajı’na bir gezi düzenlendi; katılımcılar ve konuşmacılar baraj çevresinde keyifli bir yürüyüş gerçekleştirdiler.