Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Üniversite Rektörleri KYK Yurtlarında Gençlerle Bir Araya Geldi

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ve Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, KYK yurtlarında kalan öğrencilerle bir araya geldi. “Gençlerle Baş Başa” programında gençlerle sohbet eden rektörler, eğitimden kariyer planlamasına kadar birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Öğrencilerle düzenli buluşacaklarını belirten Akkaya, gençlerin önemine vurgu yaptı.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ve Muş Alparslan

Gençlerle Buluşma Etkinliği

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Muş Alparslan Üniversitesi (MAUN) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, KYK yurtlarında kalan gençlerle bir araya geldi.

Çeşm-i Cihan Kız Öğrenci Yurdu ve Mehmet Rıfat Efendi Erkek Öğrenci Yurdu’nda Gerçekleşti

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen “Gençlerle Baş Başa” isimli etkinliğe katılan Rektörler, gençlerle sıcak bir ortamda bir araya geldi. BARÜ ve MAUN rektörleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki yurtlarda kalan öğrencilere çeşitli konularda tavsiyelerde bulundu. Öğrenciler ise eğitim, sosyal yaşam ve kariyer planlaması gibi alanlarda sorular sordu.

Kendi Deneyimlerini Paylaştılar

Etkinlikte, rektörler gençlerin sorularını yanıtlayarak üniversite hayatına dair kişisel tecrübelerini de aktardı. Rektör Akkaya, gelecekte de gençlerle bir araya gelecekleri etkinlikler düzenleyeceklerini belirterek, şehirlerin barışçıl ve uyumlu insanlarının önemli bir zenginlik olduğunu vurguladı. “Hayat bir tecrübe, bizim için gençlerimiz çok kıymetli” dedi.

Rektör Alican ise, hayatın bir deneyim süreci olduğuna dikkat çekerek, bilgi sahibi olmanın yeterli olmadığını, deneyimlerin hayatı dönüştürebileceğini ifade etti.

Yoğun İlgiyle Tamamlandı

Bartın Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Akkaş’ın katılım gösterdiği etkinlik, öğrencilerin yoğun katılımıyla başarılı bir şekilde sona erdi. Böylece gençlerin kariyerleri ve sosyal yaşamları hakkında bilgi edinebildiği bu buluşma, önemli bir fırsat sundu.