Ümraniye’de Cinayet Zanlıları Adliyeye Sevk Edildi
Ümraniye’deki dehşet verici cinayet olayında, Özbekistan vatandaşı Nıgına Sattarova’yı boğazından satırla keserek öldüren Umıd S. ve olaya karıştığı belirlenen Urınboy B., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye götürüldü. Cinayet sonrasında Sattarova’nın yaşamına son verilmesinden önceki görüntüleri de gün yüzüne çıktı.
Tartışmanın Ardından Gelen Trajedi
17 Ağustos Pazar akşam saatlerinde Ümraniye Ihlamurkuyu Mahallesi’nde meydana gelen olayda, 35 yaşındaki Umıd S., kıskançlık nedeniyle tartışma yaşadığı eşi Nıgına Sattarova’yı sokak ortasında satırla öldürmüştü. Olayın ardından süratle kaçan Umıd S., İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı geniş çaplı arama operasyonu sonucunda, bir gün sonra Ümraniye’de yakalandı. Yapılan araştırmalarda, olayın kıskançlık yüzünden çıkan bir tartışma sonucu gerçekleştiği belirlendi. Ayrıca, olaya karıştığı tespit edilerek gözaltına alınan 25 yaşındaki Urınboy B. da, polis tarafından yakalandı. Her iki şüpheli, emniyet sürecinin ardından adliyeye sevk edildi.
Sattarova’nın Son Anları Kaydedildi
Yaşanan infiale neden olan cinayetle ilgili olarak, Nıgına Sattarova’nın son görüntüleri basına yansıdı. Bu görüntülerde, Umıd S.’nin bir köşede eşini izlerken, Sattarova’nın akşam saatlerinde evine giriş yaptığı anlar kayıt altına alındı. Olay, çevredeki vatandaşlar tarafından da büyük bir şokla karşılandı.
SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜREN SALDIRGAN VE ARKADAŞI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜREN SALDIRGAN VE ARKADAŞI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜREN SALDIRGAN VE ARKADAŞI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
SOKAK ORTASINDA EŞİNİ ÖLDÜREN SALDIRGAN VE ARKADAŞI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ