Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Uludağ’da Jandarma Ekipleri, Sömestir Tatilinde 400 Olayda Hızla Müdahale Etti

    Uludağ’da sömestir tatilinde Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, 400 olaya müdahale etti. Ekipler, kayak yaparken yaralanan bir vatandaşa anında ulaşıp ilk müdahale sonrası sağlık ekiplerine sevk etti. Yoğun hizmetleriyle vatandaşların takdirini topladı.

    Uludağ'da sömestir tatilinde Jandarma Arama Kurtarma ekipleri, 400 olaya müdahale

    Türkiye’nin önde gelen kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ, sömestir tatili süresince Jandarma Arama Kurtarma ekipleri tarafından 400 olaya müdahale gerçekleştirildi. 7/24 görev başında olan ekipler, sabahın ilk saatlerinde hazırlıklarını tamamlayarak, yaralanma vakalarına anında yanıt verdiler. Bu anlar kameralarla kaydedildi.

    Uludağ’daki yarıyıl tatilinin son döneminde oteller bölgesinde kalabalık bir görünüm söz konusu. Bursa İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı arama kurtarma birimleri, bu dönemde sürekli olarak çalışarak, zamanla yarışarak hayat kurtarma görevini yerine getiriyor. Sömestir boyunca toplam 400 olaya müdahale eden ekipler, bir kayakçının mahsur kaldığı ihbarıyla hızla olay yerine ulaştı. Kolunda kırık bulunan ve düştüğü noktada kalan vatandaş, kar motorlarıyla hızlı bir şekilde kurtarılırken, ilk yardımın ardından sağlık ekiplerine sevk edildi.

    O anlar kameralara yansıdı ve jandarma ekiplerinin hızlı müdahale süreci, vatandaşlar tarafından büyük takdir topladı.