Ufuk Bayraktar’a İşletme Sahibine Saldırı ve Para İsteği Nedeniyle 11 Yıl 3 Aya Kadar Hapis Cezası İstemi

**Ufuk Bayraktar’a Yönelik Soruşturma Tamamlandı: Hapis Talebi 11 Yıl 3 Ay**

İstanbul Beyoğlu’nda yaşanan bir olay, oyuncu Ufuk Bayraktar’ın karıştığı iddia edilen bir yağma girişimini içeren bir soruşturmanın sonuçlarını ortaya koydu. İddianamede, Bayraktar’ın, bir işletmeye koruma vaadiyle para istemesi ve şikayetin reddedilmesi sonrasında fiziksel saldırıda bulunduğu öne sürülüyor.

İşletme Sahibine Yönelik Tehditler ve Saldırı

20 Ağustos 2025 tarihinde gerçekleşen olayda, Ufuk Bayraktar’ın bulunduğu bir grup, işletme sahibi Ahmet P.’ye ait bir mekâna giderek, kendilerini koruma amacıyla haftalık 25 bin lira para talep etti. İşletme sahibi bu isteği geri çevirdiğinde, Bayraktar’ın “Seni burada barındırmayacağım görürsün” diyerek yumrukla saldırdığı iddia ediliyor. Bu olayın ardından, şikayetin geri çekilmesi için müşteki üzerinde baskı kurulmaya çalışıldığı belirtildi.

Şikayetini Geri Çeken Müşteki

Müşteki Ahmet P., olayın ardından verdiği ek ifadelere göre, Bayraktar ile yanlış bir anlamaya düştüğünü ifade ederek şikayetinden vazgeçti. İddianamede, şüpheliler Ufuk Bayraktar ve Volkan Akbaş’ın, Ahmet P. hakkında toplu bir şekilde yağmaya teşebbüs suçunu işlediklerine dair yeterli delil bulunduğunu vurguladı.

Hapis Cezası Talebi

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, şüphelilerin ‘birden fazla kişiyle birlikte iş yerinde yağmaya teşebbüs’ suçundan 7 yıl 6 aydan 11 yıl 3 aya kadar hapis cezasına çarptırılması talep ediliyor. Olayın gelişimi ve yaşananlar, hem mahkemede hem de kamuoyunda yakından takip edilecek.

Yorum yapın