U17 Kız Milli Takımı’nın Erzurum Kampı Başlıyor
U17 Kız Milli Takımı’nın Erzurum’daki hazırlık kampı için kadro açıklandı. Bu kadroda, Kayseri Kadın Futbol Kulübü’nün yetenekli orta saha oyuncusu Ayşegül Aydın da yer almakta.
Kasım Ayında Önemli Maçlar Öncesi Toplanıyor
2026 UEFA U17 Avrupa Şampiyonası B Ligi 1. Grup’ta mücadele eden U17 Kız Milli Takımı, Kasım ayında gerçekleşecek olan maçlar öncesinde Erzurum’da toplanarak hazırlıklarını yapma kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından yapılan açıklamada, milli takıma davet edilen oyuncular arasında Ayşegül Aydın’ın yer aldığı belirtilmiştir.
Erzurum’da Özverili Çalışmalar
Kamp süresi boyunca 24-31 Ağustos 2025 tarihleri arasında Sway Hotel’de kalacak olan U17 Kız Milli Takımı, çalışmalarını Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde gerçekleştirecek. Bu kamp, oyuncuların fiziksel ve taktiksel olarak gelişimine katkı sağlayacak.
KARS’TA TRAFİĞE KAYITLI ARAÇ SAYISI 53 BİNİ GEÇTİ(KARS-İHA)
YOZGAT’TA JANDARMA PERSONELİ, KADES UYGULAMASINI KADINLARA ANLATTI
YOZGAT’TA JANDARMA PERSONELİ, KADES UYGULAMASINI KADINLARA ANLATTI
YOZGAT’TA JANDARMA PERSONELİ, KADES UYGULAMASINI KADINLARA ANLATTI