Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Afyonkarahisar’da Emniyet Müdürlüğü’nün Motosiklet Denetimlerinde 116 Araç Trafikten Men Edildi

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 15 Haziran-19 Ağustos tarihleri arasında 51 bin 18 aracı denetleyerek 116 motosikleti trafikten men etti. 687 motosiklete ise çeşitli ihlaller nedeniyle ceza kesildi. Emniyet, denetimlerin süreceğini duyurdu.

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, 15 Haziran-19 Ağustos tarihleri arasında 51

    Afyonkarahisar’da Motosiklet Denetimleri Sonucu 116 Araç Trafikten Men Edildi

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, kapsamlı bir denetim sürecine imza atarak toplamda 116 motosikleti trafikten men etti.

    Denetim Süreci ve Sonuçları

    15 Haziran ile 19 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde, toplam 51 bin 18 araç ve 16 bin 115 motosiklet üzerinde kontroller yapıldı. Yapılan incelemeler sırasında, 687 motosiklete Karayolları Trafik Kanununun çeşitli maddelerine aykırı olarak abartı egzoz kullanımı, aşırı sesle müzik dinleme ve saygısız sürüş davranışları gibi sebeplerle idari para cezası uygulandı. Bu süreçte, 116 motosiklet ise trafik dışına alındı.

    Güvenlik Önlemleri Devam Edecek

    Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, karayollarındaki güvenliğin sağlanması amacıyla, sürücülerin ve yolcuların can ve mal varlığı üzerinde risk oluşturan davranışların denetimlerinin kararlılıkla sürdürüleceğini duyurdu. Kamu güvenliğini artırmak için bu tür denetimler devam edecektir.