Tutak’ta Yeni Hayvan Pazarı’nın Temeli Dualarla Atıldı

1 Min Read

Ağrı’da Yeni Hayvan Pazarı Projesinin Temeli Atıldı

Ağrı’nın Tutak ilçesinde, heyecanla beklenen “Yeni Hayvan Pazarı” projesinin temel atma töreni düzenlendi.

Törene, Vali Yardımcısı Tarık Buğra Seyhan, Tutak Belediye Başkanı Fevzi Sayan ve birçok sivil toplum kuruluşu, kurum amirleri, muhtarlar ile vatandaşlar katılım gösterdi.

Törenin coşkulu atmosferi, kesilen kurbanlar ve dualar ile taçlandırıldı. Belediye Başkanı Fevzi Sayan, yaptığı konuşmada, “Tamamlandığında yeni hayvan pazarının, ilçemiz ekonomisine ve yerel üreticilere önemli katkılar sunmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Bu projeyle birlikte Tutak’ın ekonomisini canlandırmayı ve tarımsal faaliyetleri desteklemeyi amaçladıklarını belirten Başkan Sayan, projeye olan desteğin önemine dikkat çekti.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version