Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu’nda Şehit Jandarma Er Satılmış Yıldırım Robotik Kodlama Sınıfı açıldı.

Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu’nda SİYAD tarafından oluşturulan Şehit Jandarma Er Satılmış Yıldırım Robotik Kodlama Sınıfı’nın açılışı yapıldı. Törene Kaymakam Safa Kahraman ve Belediye Başkanı Veysel Şahin gibi protokol üyeleri katıldı.

Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu'nda SİYAD tarafından oluşturulan Şehit Jandarma Er Satılmış

Türkeli Cumhuriyet Ortaokulu’nda, Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) öncülüğünde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Er Satılmış Yıldırım Robotik Kodlama Sınıfı’nın resmi açılışı tamamlandı.

Açılış etkinliğine, İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, Belediye Başkanı Veysel Şahin, Şehit Yıldırım’ın annesi Feride Yıldırım, çeşitli daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, SİYAD yönetimi ve öğrenciler katılım sağladı.

Törende konuşma yapan İlçe Kaymakamı Safa Kahraman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Anar ve SİYAD Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Çeliker, bu tür eğitim olanaklarının önemine vurgu yaptılar.

Konuşmaların ardından, sınıfın açılışı yapıldı ve protokol üyeleri, sınıfı gezerek burada gerçekleştirilen robotik kodlama faaliyetlerini yerinde incelediler.