Turgutlu’da Öğrenci Servisinde Çıkan Yangın, 13 Çocuğun Hayatını Kurtardı

1 Min Read

Manisa’da Öğrenci Servisinde Yangın Paniği

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, çocukları almak için bekleyen bir öğrenci servisinde meydana gelen yangın, çevrede büyük bir heyecan yarattı. Servisteki 13 çocuk, sürücünün hızlı ve etkili müdahalesiyle sağ salim tahliye edildi.

Olayın Gelişimi

Cumhuriyet Mahallesi Türkmen Yolu üzerinde gerçekleşen olayda, bir okul servisi olan 45 J plakalı midibüsün motor bölümünden aniden dumanlar çıkmaya başladı. Servis şoförü, yangını fark ettiği anda panik yapmadan hemen araçta bulunan 13 öğrenciyi hızla dışarı çıkardı. Yangının daha da büyümesi üzerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerine yönlendirildi.

Yangın Kontrol Altına Alındı

İtfaiye görevlileri, yangının yayılarak kontrol altına alınmasını sağladı. Ancak, midibüs ve yakınlarda park etmiş bir otomobil, yangından ciddi şekilde zarar gördü ve kullanılamaz hale geldi. Yangının başlangıç nedeninin ise, araçtaki kalorifer sisteminden kaynaklandığı düşünülüyor. Olayda can kaybı veya yaralanma yaşanmaması, herkesin içini rahatlattı. Ancak çevredeki vatandaşlar, olay sırasında büyük bir panik yaşadı.

Olayla ilgili ilgili resmi merciler tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version