Turgutlu’da EuroLeague İlgisi: Fenerbahçe Beko’nun Zaferi Coşkuyla Kutlandı
Turgutlu Belediyesi, EuroLeague Final Four Finali’nde Fenerbahçe Beko’nun Monaco’yu mağlup ettiği mücadeleyi dev bir ekranda yayınlayarak yerel halka unutulmaz bir deneyim sundu.
15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Alanı’nda kurulan bu büyük ekran sayesinde, Turgutlulular maç sırasında sarı-lacivertli bayraklarıyla ve tezahüratlarla tarihi zaferin coşkusunu paylaştı. Yoğun bir heyecan içerisinde geçen karşılaşmayı, Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Maliz ve Ali Rıza Kıran da yerinde takip etti.
Başkan Akın, Fenerbahçe’yi Kutladı
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, dev ekranda Fenerbahçe Beko ile Monaco arasındaki karşılaşmayı izlemekte olduklarını ifade ederek, “Hüseyin Maliz ve Ali Rıza Kıran ile birlikte hemşehrilerimizle bu keyifli anı yaşamaktan mutluluk duyuyoruz. EuroLeague Şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe Beko’yu kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Milli duygularımızı canlı tutarak, sporu ve sporcuları desteklemeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
Fenerbahçe’nin kazandığı bu zafer, Turgutlu’da büyük bir sevinçle karşılandı ve spor tutkunları için unutulmaz bir an olarak hafızalarda yerini aldı.
MERSİN’İN SİLİFKE İLÇESİNDE BİR OTOMOBİL, BİSİKLETE ÇARPTI. KAZADA BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ.
MERSİN’İN SİLİFKE İLÇESİNDE BİR OTOMOBİL, BİSİKLETE ÇARPTI. KAZADA BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ.