Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Tunceli’de kaybolan iki kişi, ekiplerin 12 saatlik çabasının ardından sağ salim bulundu.

    Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kaybolan iki kişi, jandarma ve AFAD ekiplerinin 12 saatlik arama çalışması sonrasında bulundu. Bölgeden gelen vatandaşlar, sağlık kontrollerine yönlendirildi ve durumlarının iyi olduğu bildirildi.

    Tunceli'nin Pülümür ilçesinde kaybolan iki kişi, jandarma ve AFAD ekiplerinin

    Pülümür’de Kaybolan İki Kişi, Ekiplerin Özverisiyle Bulundu

    Tunceli’nin Pülümür ilçesinde kaybolan iki vatandaş, arama kurtarma ekiplerinin 12 saat süren çalışmaları sonucunda sağ salim bulundu.

    İki kişi, dün akşam saat 19.12’de Buyar Gölü’ne gitmek üzere yola çıktıktan sonra kendilerinden haber alınamadı. Bu durum üzerine, jandarma ve AFAD’a hemen ihbarda bulunuldu. Alınan ihbar sonrası, ilgili ekipler bölgedeki arama kurtarma faaliyetlerine hızlı bir biçimde başladı.

    Yoğun arama çalışmaları, gece boyunca devam etti ve yaklaşık 12 saatlik bir çabanın ardından başarılı bir sonuç elde edildi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda, Bingöl’den gelen ve doğal bariyerlerin etkisiyle mahsur kalan iki kişi, sağlıklı bir şekilde bulunduktan sonra ilçeye geri getirildi.

    Olayın ardından, kaybolan şahısların sağlık durumu değerlendirildi ve her hangi bir sağlık sorunu bulunmadığı belirlendi. Kontrol amaçlı olarak, sağlık birimlerine yönlendirilen vatandaşların durumu genel anlamda tatmin edici olduğu ifade edildi.